חברת עידית מקבוצת רשת מלונות דן חתמה הסכם שיתוף פעולה אסטרטגי עם חברת דיפלומט לשילוב מוצרי דיפלומט לשוק המוסדי ולענף המסעדות לתמהיל הקולינרי של חברת עידית.
במסגרת שיתוף הפעולה, כבר בשלב הראשון חברת עידית תשלב עשרות מוצרים של חברת דיפלומט במגוון קטגוריות ביניהן : פסטות, קמחים, שמנים, מוצרי דגים, ממרחים, חטיפים ועוד – מותגים שעד כה היו נחלתן הכמעט בלעדית של מסעדות מובילות בישראל.
רן כצמן, מנכ”ל חברת עידית, מסר: “החיבור הטבעי עם חברת דיפלומט מייצר שילוב בין המומחיות הקולינרית והחתירה למובילות של עידית למוצרי הפרימיום המובילים בעולם”.
יוסי חורב, מנכ”ל דיפלומט ישראל, אמר: “שיתוף הפעולה עם חברת עידית מאפשר לחברת דיפלומט להביא את המוצרים הטובים ביותר מהעולם גם לשוק ההסעדה המוסדי, באמצעות חומרי גלם ומותגים שמעניקים לשפים חופש יצירתי ואיכות בלתי מתפשרת”.
נמסר כי שילוב מוצרים אלו מאפשר לשפים של “עידית” שימוש בחומרי גלם, ומוצרי פרמיום למיקסום חווית הסעדה לקהל הסועדים בארגונים, חברות הייטק וגופי ביטחון אותם מסעידה עידית.
דיפלומט היא חברה מובילה במכירות והפצה למוצרי FMCG (מוצרי צריכה ומזון), ומייבאת כמה ממותגי המזון המובילים בעולם, בין היתר, קוקימן, היינץ, מונדליז ועוד. הקבוצה מפיצה את מוצריה לכ-5,000 לקוחות הכוללים את רשתות המזון הגדולות והבינוניות, רשתות הפארם, מינימרקטים, מכולות, מסעדות, חברות הסעדה וסיטונאים.
חברת הסעדה עידית שהינה מחברות המובילות בתחום ההסעדה המוסדית בישראל מספקת מדי יום כ-75 אלף ארוחות לכ-100 מקומות עבודה מובילים במשק.
Leave a Reply